Eğitimde 37 Yıllık tecrübe
Üniversite öğretim üyeleri yönetiminde kaliteli eğitim alınması
Türkiye'nin ilk ve en başarılı DGS Kursu
2020 DGS'de 2.063 Şampiyon
650 Saatlik Nitelikli ve En Yoğun Eğitim Programı
DGS'de Uzmanlaşmış Özel Öğretmen Kadrosu
Kurs öncesi Sıfır Matematik dersleri ile Temel oluşturma
Seviyelere Uygun Sınıflarda Eğitim
Hergün Etüd ve Soru Çözümleri
Ders İçine Özel Konu-Soru Fasikülleri ile Deftersiz Eğitim TASARI Eğitim Yayınları Konu Anlatımlı, Soru Bankası, Çek Kopart Testler, Deneme Seti, Ders Fasikülleri ve 20 Deneme Sınavı
Haziran Ayında Başlayan Soru Kampı
Kişiye Özel Ders Çalışma Programları ile Profesyonel Rehberlik
DGS Uzmanları Eşliğinde Profesyonel Tercih Yardımı..
Geniş soru bankası bulunan TASARI Eğitim DGS yayınlarından faydalanılması.(Tüm öğrencilerimize konu anlatım,soru bankası,deneme sınavları,testler ücretsiz verilmektedir)
Profosyenel Rehberlik ile Motivasyon,doğru çalışma teknikleri, haftalık yada aylık çalışma programları hazırlanarak, tercih döneminde Doğru Tercih yapılması.
Dikey geçiş sınavına hazırlık dönemi başlamış bulunmakta. Bu yoğun ve tempolu döneme, sınav hazırlığının getireceği baskıya duygusal anlamda ve teknik olarak hazır mısınız? Verimli ders çalışma yöntemlerini uygulayabiliyor musunuz? Motivasyon ve konsantrasyon seviyeniz yeterli hissediyor musunuz?
Bu sorularla önce kendinizi sınava hazırlanmaya hazırlamalısınız. Çalışmanın verimli olması, masa başında geçirdiğiniz sürenin uzunluğu değil, o çalışmanın için ne kadar etkili olduğuna bağlıdır. Bu nedenle verimli çalışma saptanan amaç doğrultusunda zamanı planlı ve programlı olarak kullanmaktır. Bunun içinde okul, dershane, arkadaşlık, spor, yemek, uyku vb… etkinliklerin dışında kalan zaman ders çalışmak için ayrılır. Bu süreçteki çalışmalar belli bir plan ve programa bağlanmalıdır.
Görüldüğü gibi verimli ders çalışma sadece ders çalışmak için zaman ayırarak diğer etkinlikleri göz ardı etmek değildir. Aksine belli bir plan ve program dâhilinde çalışmanız, hem ders çalışmanıza hem de diğer etkinliklerinize zaman ayırdığından hayattan daha çok zevk almanıza yardımcı olur.
Başarılı olmak için, çok çalışmak değil etkili çalışmak gerekir. Etkili çalışma ise, zamanı, planlı ve programlı olarak kullanmak ile mümkündür. Bu nedenle kendinize uygulayacağınıza inandığınız günlük ve haftalık programı hazırlamalısınız. Haftalık ya da günlük planlar yapmalı. Çok uzun zamanlı planlar daha kolay aksayabilir veya güncelliğini yitirebilir.
Çalışma için minimum bir saat vermelisiniz. (Bu hiç çalışmayan biri için 30 dk. bile olabilir) Ancak zaman içinde bunu yavaş yavaş artırmaya çalışmalısınız. Çalışma isteğine göre 30, 45, 50 dakikada bir en fazla 10`ar dakikalık aralar vermeli.
Düzenli tekrar yapmalısınız. Öğrenilen bilgilerin %70’i ilk sekiz saat içinde unutulur. Günlük tekrara vakit ayırmalı hatta haftalık ve aylık tekrarlarla unutmanız azalacağı gibi konuları özümsemeniz artacaktır.
Unutmayın; Sınavlar ne zor, ne de kolaydır; onu biz zorlaştırır ve kolaylaştırırız. Kendinizi nasıl görüyorsanız öyle bir sonuca ulaşırsınız. Başarı önce kişinin beyninde tasarlanır, sonra dış dünyada gerçekleşir. İçinizde başaramadığınız bir şeyi, dışınızda da başaramazsınız. Başaracağımıza inanmalıyız.
Bizi engelleyen çevremiz değildir. Kendimize olan inançsızlığımızdır.